Redovisningsbyrå Strängnäs

Lyhörda och noggranna med alla kunder. Låt ett proffs göra jobbet!
Boka ett möteLäs mer om oss

Redovisningsbyrå i Strängnäs med personlig touch

Vi som arbetar på denna redovisningsbyrå är auktoriserade redovisningskonsulter som arbetar i Strängnäs med omnejd. Du är alltid garanterad hög kvalitet då vi genomgår regelbundna kvalitetskontroller från en oberoende part.

Förtroende är A och O i denna bransch. Även om vi arbetar digitalt lägger vi ner mycket tid på att bygga upp den personliga relationen med dig som kund. Alla företag har olika förutsättningar och behov. Vi ser därför till att du får just de lösningar som passar för ditt företag.

Är du nyfiken på att veta mer om hur vår bokföringsbyrå kan du alltid boka in ett första möte. Det är helt förutsättningslöst!

bokföringsbyrå

Undvik onödiga kvarskatter

Gör du fel i din bokföring kan du få betala restskatt och ligga ute med pengar. Det är pengar som hade gjort mer nytta i företaget. Med en professionell redovisningsbyrå blir allt rätt från första början.

Bokföring och bokslut

När du driver ett eget företag måste du både bokaföra regelbundet samt lämna in ett bokslut i slutet av varje räkneskapsår. Det är det som brukar kallas för en årsredovisning. Vår redovisningsbyrå kan även ta hand om deklarationen samt din privata deklaration om så önskas. Du behöver hur mycket eller lite du vill utnyttja våra tjänster.

Ett bokslut kan vara svårt att få kläm på. Det är en sammanställning av årets bokföring där du ska göra följande:

 • Samla ihop alla fakturor och inventera eventuellt lager
 • Gå igenom alla dina balanskonton
 • Beräkna skatten på ditt årsresultat
 • Sammanställa hela bokslutet

Överlåt detta till vår kompetenta bokföringsbyrå och få mer tid att fokusera på att expandera ditt företag.

 

Vikten av att sköta lönehantering

Känner du att det är svårt att förstå lönehanteringen? Det är en av de viktigaste delarna i ett företag och det är av största vikt att det fungerar som det ska.

Dina anställda ska inte bara få lön i rätt tid, du måste även räkna in eventuella semesterdagar och sjukdagar. Du kan därför outsourca lönehanteringen till en redovisningsbyrå från dag 1.

Som bokföringsbyrå har vi kunskap inom många ekonomiska områden och därför vara behjälpliga med lönehantering. Chansa inte utan låt experter sköta saken. Vi har även full koll på alla lagar och regler som är viktiga att känna till. Med vår hjälp är du i goda händer

Hur kan Aritmatikerna Redovisning AB hjälpa dig?

Vi är en bokföringsbyrå med bred kompetens och lägger stor vikt vid att skapa en personlig relation. En av våra största fördelar är att vi endast arbetar digitalt och är inte bundna till någon speciell ort. Det är inte svårt att ställa om och göra all bokföring och redovisning online. Vi hjälper dig även reda ut eventuella frågetecken. Utnyttja fördelen att alltid se dina siffror i realtid.

  Några av de tjänster som vi erbjuder:

  • Bokföring och bokslut
  • Lönehantering
  • Företags deklaration
  • Privat deklaration
  • Ekonomisk Rådgivning
  • Löpande redovisning